Maison à vendre

399000€

4 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 20140066
Immoweb code : 20140066

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
255 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bezoek enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Bent u op zoek naar een instapklare energiezuinige gezinswoning met 4 slaapkamers in het centrum van Liedekerke? Zoek dan niet langer en word verliefd op deze woonst.

Op een boogscheut verwijderd van het centrum van Liedekerke, doch rustig gelegen, bevindt zich deze volledig gerenoveerde halfopen bebouwing met een bewoonbare opp. van 180m². Dankzij de centrale ligging bevinden alle voorzieningen zich op wandelafstand. Ook is er een vlotte verbinding met de E40 richting Gent en Brussel.

De woning onderging een totaalrenovatie in 2020, waarbij ook de nodige aandacht werd besteed aan energiezuinigheid, wat zich vertaald in een gunstige EPC-score (B). Dankzij de kwaliteit van de werken ben je bij deze woning zeker dat er geen grote kosten op de loer liggen.

Bij het binnentreden komen we in de inkomhal met natuurstenen trap. Vanuit de inkomhal bereik je de lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats. Deze loopt over in de volledig uitgeruste halfopen keuken met ontbijthoek.

Vanuit de keuken heb je toegang tot het ruime terras met werkplaats/wasberging. In het verlengde van het terras vinden we de mooie groene tuin, waarbij privacy voorop staat. Dankzij een doorgang is het perceel ook langs de zijkant van het terras toegankelijk, erg handig voor fietsen en/of vuilnis.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 rechtstreeks aansluit op de moderne badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Via een vaste t…

Contacter