Maison à vendre

219000€

2 chambres 182 mètres carrés

Immoweb code : 20059702
Immoweb code : 20059702

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
182 mètres carrés habitables
281 mètres carrés de terrain

Description

LEDE - Woning met potentieel in het hart van Lede

GERESERVEERD!

LEDE - Woning met potentieel in het hart van Lede

Ben je op zoek naar een woning met potentieel in het hart van Lede? Deze herop te frissen woning biedt een unieke kans om je droomhuis te creëren op een centrale locatie. Gelegen in het centrum van Lede, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand, biedt deze locatie de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid.

Via de centrale inkomhal bereik je de vernieuwde woonkamer met gezellige palletkachel en zitplaats. Aansluitend bevindt zich de keuken. De herop te frissen badkamer is ook op de benedenverdieping gelegen.

De bovenverdieping biedt onderdak aan twee ruime slaapkamers. Heb je nood aan een derde kamer? Indien je de zolder verder afwerkt, kan deze perfect dienstdoen als extra slaapkamer of een andere ruimte naar keuze.

Als extra troef beschikt deze woning ook over een kelder voor extra opslag, een garage en een tuin die ook bereikbaar is via de achterliggende straat.

Geïnteresseerd in deze unieke kans? Neem contact met ons op via 053/60.65.60 voor meer informatie of een bezichtiging. Mis deze kans niet om van deze woning jouw droomhuis te maken in het hart van Lede!

Contacter