Maison à vendre

875000€

4 chambres 372 mètres carrés

Immoweb code : 20255917
Immoweb code : 20255917

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
372 mètres carrés habitables
1480 mètres carrés de terrain

Description

Exclusief landhuis ontworpen door Ivan Van Mossevelde

Contacteer Pierre op 09/396 10 21 of via [email protected] Contacteer Camille op 09 396 10 20 of via [email protected] Dossierstukken en plannen steeds beschikbaar op onze website. 

Ontdek dit unieke landhuis, ontworpen door de gerenommeerde architect Ivan Van Mossevelde. Gelegen op een historische kasteelsite in een groene en serene omgeving, biedt dit meesterwerk een perfecte balans tussen luxe en comfort. De woning, gebouwd in 1977, ligt op een perceel van 1480 m² en beschikt over een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van 372 m² en vier ruime slaapkamers. De robuuste structuur en doordachte symmetrie stralen een tijdloze esthetiek uit. Grote ramen zorgen voor een aangename lichtinval, terwijl de ruime schuifdeuren flexibiliteit bieden in de inrichting van de woonruimtes. Vloerverwarming en een EPC-score van B onderstrepen de uitstekende energie-efficiëntie van het huis.

Het landhuis is toegankelijk via twee verschillende opritten, wat extra flexibiliteit biedt bij de toegang. In de ruime, afgesloten tuin kunt u genieten van een zuidgericht zwembad, perfect voor ontspanning en vermaak. De combinatie van historische charme met praktische voorzieningen maakt deze woning tot een uitzonderlijke woonervaring. Gelegen in een rustige, groene omgeving met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik, biedt dit huis een ideale setting voor comfortabel wonen.

Obligation de rénovation: no

Contacter