Maison à vendre

548000€

3 chambres 194 mètres carrés

Immoweb code : 11487924
Immoweb code : 11487924

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
194 mètres carrés habitables
1198 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze prachtige woning in Laakdal is volledig vernieuwbouwd en voorzien van een moderne achterbouw, met degelijke afwerking uitgevoerd door vakmensen. De woning wordt u schilderklaar geleverd en biedt tal van mogelijkheden voor comfortabel wonen.
Gelijkvloers is er de uitnodigende inkomhal met gastentoilet, een bureau, een gezellige zitruimte, een ruime leefkeuken, een berging en een wasplaats. Daarnaast is er ook een kelder voor extra opslagruimte. Op verdieping 1 zijn er twee ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad en een tweede badkamer met douche en toilet. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping waar de mogelijkheid bestaat de grote ruimte in twee aparte kamers op te splitsen.

De woning beschikt over een grote tuin, ideaal voor ontspanning. Bovendien is er ruimte om een garage of carport te (laten) plaatsen.
Met de ligging nabij de dorpskern, woon je niet ver van winkels en openbaar vervoer.

Met de warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen is deze woonst ook helemaal klaar voor de toekomst!

Deze woning biedt de perfecte combinatie van moderne voorzieningen en een doordachte indeling. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Contacter