Maison à vendre

295000€

3 chambres 128 mètres carrés

Immoweb code : 20183381
Immoweb code : 20183381

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
128 mètres carrés habitables
169 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerde HOB met tuin

Ben je op zoek naar een gezellige woning die volledig gerenoveerd is en meteen instapklaar? Dan is deze halfopen bebouwing precies wat je zoekt!

Ligging: Gelegen in rustige en landelijke omgeving met alle faciliteiten in de nabij omgeving en goede verbindingen met autosnelweg E313

Beschrijving: De gezellige leefruimte met aansluitend de eetkamer vormen het hart van de woning. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van veel lichtinval. Aansluitend aan de keuken vindt u een apart toilet en een praktische berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Via een vaste trap in de 2de slaapkamer kan u de zolder bereiken die omgebouwd kan worden tot een eventuele derde slaapkamer. De badkamer is modern en functioneel ingericht, met alle comfort die je nodig hebt.
De woning beschikt verder over een knus tuintje met oostelijke oriëntatie en een handige tuinberging.

Kortom, deze woning biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en comfortabel leven. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- EPC: 359 kWh/m² jaar (D label)
- CV op stookolie

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter