Maison à vendre

259000€

3 chambres 269 mètres carrés

Immoweb code : 20063814
Immoweb code : 20063814

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
269 mètres carrés habitables
233 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een perfecte combinatie van wonen en werken in een dynamische omgeving? Dit uitzonderlijke handelshuis, gelegen in het centrum van Kuurne, biedt u een ongeëvenaarde kans. Met zijn uitstekende centrale ligging en de constante stroom van voorbijgangers, is deze eigendom ideaal voor wie op zoek is naar een strategische locatie voor zijn zaak.

Bij het betreden van dit pand, wordt u meteen verwelkomd door een ruime handelsruimte van 76m². Dankzij de grote raampartijen stroomt het daglicht overvloedig naar binnen, wat zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer. Aansluitend aan de handelsruimte bevinden zich diverse bergingen, waardoor u volop opbergruimte heeft voor aluw benodigdheden.

Verder in het pand vindt u een praktische badkamer uitgerust met een douche, toilet en lavabo. De aangename keuken met ontbijthoek is perfect voor snelle maaltijden en gezellige ochtenden. De royale leefruimte van 50m² biedt voldoende ruimte voor ontspanning en familieactiviteiten, en heeft directe toegang tot de mooie tuin, een vredige plek waar u kunt genieten van rust en groen.

Op het eerste verdiep van deze woning bevinden zich drie ruime slaapkamers. Elke kamer biedt voldoende ruimte en lichtinval, ideaal voor een comfortabel gezinsleven. Daarnaast vindt u hier een tweede badkamer, compleet met de nodige voorzieningen voor uw gemak, evenals een apart toilet.

Dit handelshuis biedt niet alleen een uitstekende c

Contacter