Maison à vendre

259000€

3 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 20016268
Immoweb code : 20016268

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
1142 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze prachtige gelijkvloerse woning, gelegen in een rustige en doodlopende straat, ideaal voor wie op zoek is naar comfort en privacy.

Bij binnenkomst leidt de ruime hal u naar alle uithoeken van de woning. De te vernieuwen keuken werd open gemaakt en staat in directe verbinding met de gezellige eetplaats. Aansluitend bevindt zich hier ook het zonnige terras voor een zomerse bbq!

De ruime woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de tuin en is de ideale plek om te ontspannen na een lange dag. De vele ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een directe verbinding met de natuur. De badkamer is voorzien van een lavabo in meubel, douche en een handige aansluiting voor een wasmachine. Tenslotte omvat de woning 3 slaapkamers.

Uw voertuigen kunnen veilig en droog geparkeerd worden in de inpandige dubbele garage, die tevens extra ruimte biedt voor opslag of werkplaats.

De woning wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin met een weids, landelijk uitzicht. Of u nu groene vingers hebt of gewoon wilt genieten van de rust en privacy, deze tuin biedt u alle mogelijkheden. De buitenruimte is ideaal voor barbecues, tuinfeesten of gewoon om tot rust te komen met een goed boek.

Voor meer informatie of het plannen van een bezoek, neem snel contact op met ons kantoor. Wij helpen u graag verder!

Contacter