Maison à vendre

279000€

3 chambres 155 mètres carrés

Immoweb code : 20203431
Immoweb code : 20203431

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
155 mètres carrés habitables
1533 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Groot handelshuis met woonst, 3/6 slpks, tuin, 15a 33ca

Désolé il n'y a pas de traduction française. Groot handelshuis met woonst, achterbouw, bijgebouw, tuin en garages gelegen te Kortenaken, Driesstraat 2, opp 15a 33ca.

Het gelijkvloers omvat een commerciële ruimte van ca. 31 m2 (voorheen café), een gang, eetplaats, woonkamer, keuken, badkamer (2010) en een ruime polyvalente achterbouw van ca. 69 m2 (heden vier zalen), die naar wens kan worden aangepast.
De eerste verdieping is voorzien van een nachthal, drie slaapkamers en een tweede badkamer. Een zolder van ca. 50 m2, inrichtbaar tot extra slaapkamers .
Een overdekte koer met een bijgebouw, dewelke gebruikt wordt als wasplaats en berging.
De grote tuin is verzorgd en volledig omheind. Rechts van het handelshuis zijn er tweegarages en een braakliggend perceel, dat heden gebruikt wordt als parking, eventueel geschikt voor het uitbreiden van de bestaande woning (info te bekomen via het Omgevingsloket Kortenaken).

Deze eigendom is een aanrader voor wie een zelfstandig beroep wenst uit te oefenen en op dezelfde locatie wenst te wonen.
Contacteer ons zeker voor een bezoek ter plaatse en ontdek zelf het potentieel van deze veelzijdige (handels)woning.

GVG-WGLK-GMO-GVKR-GVV – Rooilijnplan. Meer info en foto's op www.co-immo.be - Tel 0474 293 793.

EPC F ; onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid - https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/niet-residentiele-gebouwen/verplichtingen-voor-niet-residentiele-gebouwen/r

Contacter