Maison à vendre

169000€

2 chambres 136 mètres carrés

Immoweb code : 11484686
Immoweb code : 11484686

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
136 mètres carrés habitables
551 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij de Koutermolenstraat 41, een gezellige woning met bijhorende loods in Kortemark. Met een grondoppervlakte van 551m² biedt deze woning en loods veel potentieel om uw beroep en gezin te combineren!

De woning verwelkomt u in de inkom, er is een knusse voorplaats die naadloos overloopt in de ruime leefruimte. Aansluitend is er een keuken die ingericht kan worden naar uw eigen smaak! Op het verdiep zijn er twee volwaardige slaapkamers, badkamer en een praktische dressing/berging. Extra opbergruimte is voorzien op de recent geïsoleerde zolder of in de kelder.

Nood aan extra plaats voor een bijberoep of een hobby? Dit kan perfect in de achterliggende loods en werkplaats die te bereiken is langs een de verharde koer! Daarnaast beschikt de ruime tuin nog over prachtig zicht over de velden.

Heeft deze woning met bijhorende loods uw interesse opgewekt? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie of een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaarden of te weigeren.

Contacter