Maison à vendre

298000€

4 chambres 253 mètres carrés

Immoweb code : 20131579
Immoweb code : 20131579

Aperçu

4 chambres
253 mètres carrés habitables
566 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze ruime en instapklare woning, ideaal gelegen op wandelafstand van het centrum van Koekelare en grenzend aan het prachtige natuurpark De Mote. Met grootwarenhuizen, scholen, de markt van Koekelare en bosrijke wandelroutes in de nabijheid, geniet u van alle voordelen van deze centrale ligging. Een bushalte bevindt zich op slechts enkele meters van de voordeur.

Binnenin biedt de woning een veelzijdige ruimte, perfect voor een zelfstandige activiteit, als bureauruimte, of zelfs als extra slaapkamer op het gelijkvloers. De lichtrijke woonkamer sluit naadloos aan op de volledig geïnstalleerde keuken en de polyvalente ruimte. Daarnaast beschikt het gelijkvloers over een ruime berging, een wasruimte en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer. Extra ruimte? De zolder, bereikbaar via een aparte ruimte, biedt de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

De woning beschikt bovendien over een droge kelder, ideaal voor extra opslag.

De absolute troef van deze woning is de dubbele loods aan de achterzijde. Deze biedt meer dan voldoende ruimte voor het opslaan van wagens, werkmateriaal, of extra opbergruimte.

Kortom, een unieke kans voor wie op zoek is naar een woning met dat tikkeltje meer.

Interesse? Bekijk de virtuele rondleiding op onze website en plan snel uw bezoek via www.vastgoedsinnaeve.be.

Contacter