Maison à vendre

279000€

4 chambres 174 mètres carrés

Immoweb code : 20185438
Immoweb code : 20185438

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
174 mètres carrés habitables
251 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze veelzijdige woning is gelegen in een rustige straat in Meerdonk, vlakbij het centrum van Kieldrecht en Nieuw-Namen (Nederland). Het hele huis geniet van royale vertrekken en veel natuurlijke lichtinval.

Je ontdekt deze eigendom via de voortuin met oprit voor de wagen. Via de inkom betreed je de lichtrijke leefruimte, die plaats biedt voor een eetgedeelte en salon. Aansluitend vind je de gezellige leefkeuken. Deze is voorzien van een granieten werkblad, alle hedendaagse comfort, toestellen en een ontbijthoek.

De woning beschikt op het gelijkvloers over drie ruime slaapkamers, waarvan één voorzien is van ingemaakte kasten. Doordat de woning beschikt over een zij-ingang naast de garage, zijn deze ook ideaal als praktijkruimte.

Verder is er op de gelijkvloerse verdieping een apart toilet, badkamer met dubbel lavabomeubel en combi ligbad/douche én een inpandige garage met automatisch sectionale poort.

De eerste verdieping is te bereiken via een mooie houten trap vanuit de woonkamer. Deze komt uit op de nachthal die groot genoeg is voor o.a. het plaatsen van een bureau. Bovendien is hier nog een heel grote slaapkamer (32 m²) met ingemaakte kasten . Deze kan ook perfect opgesplitst worden in twee slaapkamers.

De tuin werd onderhoudsvriendelijk aangelegd met een terras en tuinhuis. De tuin en oprit staan via de garage in rechtstreeks verbinding met elkaar.

De woning is gunstig gelegen nabij tal van invalswegen, de oprit van de E34 (Antwerpen-Gent) en Hulst (Nederland).

Contacter