Maison à vendre

410000€

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 20146382
Immoweb code : 20146382

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
597 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze charmante open bebouwing gelegen in het rustige en groene Keerbergen maar toch op wandelafstand van het bruisende centrum vlakbij restaurants, winkels, het cultureel centrum, fitness en scholen. Kortom, de rust van een dorp in combinatie met de levendigheid van een centrum.

We betreden deze instapklare woning in de inkomhal die ons naar de ruime, lichtrijke leefruimte brengt die naadloos aansluit op de landelijke keuken, voorzien van alle comfort. Aansluitend aan de keuken vinden we een bijbouw met optimale lichtinval, waardoor je een echt binnen-buiten gevoel ervaart.

Verder op het gelijkvloers vinden we een ruime wasplaats, een apart toilet en de badkamer voorzien van douche en wastafel. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers.

Geniet in de ruime, zonnige tuin waar u heerlijk kunt ontspannen in de natuur.
Bovendien is er een ruime garage aanwezig, perfect voor het parkeren van uw wagen of het opslaan van extra spullen.

Het dak, de ramen en de verwarmingsketel werden recent vernieuwd en de elektriciteit is conform. Er geldt voor deze woning geen renovatieverplichting.

Deze woning is te koop voor €410.000.
Bent u op zoek naar een huis met ruimte, rust en comfort? Plan dan snel uw bezoek in via 0478 010 010 of [email protected].

Contacter