Maison à vendre

425000€

3 chambres 245 mètres carrés

Immoweb code : 20082159
Immoweb code : 20082159

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
245 mètres carrés habitables
1437 mètres carrés de terrain

Description

Rustig gelegen woning nabij het centrum

[[ CE BIEN PARTICIPE À LA JOURNÉE MAISONS OUVERTES ERA LE 21/9 DE À ]]
Welkom in het groene hart van Keerbergen, waar deze charmante woning gelegen is. Klaar voor een verfrissende modernisering. Met zijn ideale ligging, slechts een steenworp van het centrum, biedt de woning niet alleen de rust van de omgeving, maar ook het gemak van nabijgelegen voorzieningen.

Binnen merk je meteen de mogelijkheden op die deze woning te bieden heeft. De ruime leefveranda achteraan is een oase aan licht en rust met zicht op de weelderige tuin.

Verder hebben we op de gelijkvloers een apart bureau, ideaal voor thuiswerk. Deze kan ook dienst doen als slaapkamer.De keuken is centraal gelegen grenzend aan de gezellige woonkamer en de leefveranda. Op de verdieping heb je 3 slaapkamers en de badkamer.

De woning is gelegen op een knap perceel van 14a37ca. Met een overdekt terras kan je maximaal genieten van de buitenomgeving. In de tuin is ook een ruim bijgebouw aanwezig dat dienst kan doen als tuinberging of studio voor gasten, kinderen, inwonende zorgouder. Deze veelzijdige ruimte is voorzien van een woonkamer met kitchenette, badkamer en een slaapkamer. Tevens is deze ook deels onderkelderd.

De woning is zeer gunstig gelegen in een groene omgeving doch vlakbij het centrum van Keerbergen. Hier heb je tal van winkels.

Meer info op: WWW.ERAVIJFHOEK.BE

Contacter