Maison à vendre

295000€

5 chambres 148 mètres carrés

Immoweb code : 20106548
Immoweb code : 20106548

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
148 mètres carrés habitables
225 mètres carrés de terrain

Description

ONDER BOD

Aan de rand van Kanne ligt deze fijne ruime woning met een prachtig uitzicht op Chateau Neerkanne en het Jekerdal. De woning uit 1937 heeft een  woonoppervlakte van 148 m² en perceelgrote van 225 m². De woning werd in 2018 opgefrist en beschikt over 5 slaapkamers, een lichtrijke woonkamer met open keuken en is volledig onder keldert. De achtertuin is afgewerkt met een gezellig terras, diverse beplanting en een grasveldje. Vooraan de woning is er nog een betegeld zonneterras dat tevens ook gebruikt kan worden als parkeerplaats.

Vanuit de woning kunt u direct het Cannerbos in met veel gevarieerde wandelroutes. En als u meer gezelligheid zoekt staat u na twaalf minuten fietsen midden op het Vrijthof! Het direct tegenover de woning gelegen groengebied is eigendom van de Nederlandse stichting Limburgs Landschap en beschermd natuurgebied. Hier zal dus niet gebouwd worden!

Op een paar minuten lopen ligt de dorpskern van Kanne, met marktplein, zijn gezellige terrassen, een nachtwinkel en een goede frituur. Enkele minuten verder ligt het Albert kanaal waar de jeugd in de zomer verkoeling zoekt en de jachthaven met gezellige horeca aan het water. 

Bezichtig deze woning ook digitaal en 'loop' zelf door de woning. Kijk daarvoor op onze website of via: my.matterport.com/show/?m=5GRbDjS7y8r

INDELING
Gelijkvloers:
- Inkomhal met gastentoilet en toegang tot de kelder; 
- Gezellige, lichtrijke woon-/eetkamer; 
- Open keuken met kookplaat, damp...
Obligation de rénovation: oui

Contacter