Maison à vendre

699000€

3 chambres 260 mètres carrés

Immoweb code : 20138688
Immoweb code : 20138688

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
260 mètres carrés habitables
8729 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Rustig gelegen ruime instapklare woning met weilanden en bijgebouwen, totaal ca. 8.729m², perfect voor het houden van dieren, midden in het groen.


Deze woning bevindt zich in een rustige straat midden de weilanden op een perceel van ca. 8.729 m²

We betreden de woning langs de inkomhal met een gastentoilet. De hal biedt doorgang tot de aangename leefruimte met veel lichtinval (ca. 38m²). In de woonkamer is naast de centrale verwarming een houtkachel voor extra gezellige warmte.
Aansluitend vinden we de ruime ingerichte leefkeuken (ca. 24m²), voorzien van een natuurstenen werkblad, inductievuur, oven, dampkap, koelkast en vaatwasser.
Verder is er een badkamer (ca. 11m²)met een bad, douche, toilet en een wastafelmeubel, en de gelijkvloerse slaapkamer met ingemaakte kasten (ca.22m²).
Als extra is er een inpandige garage (ca.22m²) met automatische poort, een technische berging (ca. 6m²) en een bijkeuken/wasplaats.
Tot slot is er achteraan de woning nog een extra toilet en een bureauruimte met vaste kasten (ca. 10m²)

Op de verdieping bevindt zich een nachthal, 2 ruime slaapkamers (ca. 19 en 16m²), een douchekamer met toilet (ca.3m²) en een multifunctionele ruimte met keukentje (ca.30m²).
De verdieping is bereikbaar met een buitentrap en is mogelijk geschikt als kangoeroewoning.

De verzorgde omheinde tuin is voorzien van een aantal weides en bijgebouwen waaronder een garage/schuur

Contacter