Maison à vendre

* 279000€

Immoweb code : 20274228
Immoweb code : 20274228
*hors taxes

Aperçu

632 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een nieuwbouwwoning in de Ardennen om tot rust te komen? Zoek niet verder! Met plezier stellen wij u dit energiezuinige nieuwbouwproject voor.

Het nieuwbouwproject is gelegen in het dorp Jemelle, een deelgemeente van het gekende Rochefort. Wonen in de Ardennen betekent wandel- en fietsroutes om de hoek, uitgestrekte bossen en pittoreske dorpjes. De ideale plek voor liefhebbers van rust, natuur en avontuur, maar toch centraal gelegen en met openbaar vervoer in de nabije omgeving.

De indeling van woning lot 1 (H) is als volgt: een inkomhal met ruimte voor een vestiaire, een gastentoilet, een ruime technische bergruimte, een garage met een grote oprit, en een lichtrijke leefruimte met een geïnstalleerde open keuken en prachtig uitzicht op de groene omgeving. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een technische bergruimte, een badkamer met inloopdouche, toilet en lavabomeubel. De woningen voldoen aan alle vereisten op het vlak van energiezuinigheid en zijn voorzien van een ventilatiesysteem D, een aircosysteem (warm en koud) en zonnepanelen.

De buitenomgeving is een ware parel met de zongerichte tuin, een handige zijtoegang, en volledig afgesloten voor de veiligheid van kinderen en/of huisdieren. Daarnaast is er meer dan voldoende parkeerruimte voor uw wagen.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie, of kom langs op onze openhuizendag op 16 november tussen 10:00 en 16:00 uur.

Prijs is exclusief kosten, vraag gerust naar ons lastenbo

Ce bien fait partie du projet Route de Forrières 7, 5580 Jemelle

Contacter