Maison à vendre

259000€

5 chambres 194 mètres carrés

Immoweb code : 20163326
Immoweb code : 20163326

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
194 mètres carrés habitables
801 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze charmante gesloten bebouwing met garage ligt in het pittoreske Stalhille, een idyllisch dorpje bekend om zijn landelijke rust. De woning biedt een ideale ligging voor wie op zoek is naar sereniteit, gecombineerd met veel ruimte en mogelijkheden.
Bij binnenkomst betreed je een gezellige leefruimte, die dankzij de ruime indeling veel comfort en huiselijkheid uitstraalt. De moderne keuken met een granieten werkblad is zowel praktisch als stijlvol. Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime badkamer met ligbad en douchecabine voor extra gemak. Met vijf slaapkamers biedt de woning voldoende ruimte voor een groot gezin of extra kamers voor werk of hobby.De tuin is een van de grootste troeven van deze woning, met een zonnige oriëntatie die het hele jaar door genieten van de buitenlucht mogelijk maakt. Of je nu wilt tuinieren, van de zon genieten of een veilige speelplek voor de kinderen zoekt, deze tuin biedt het allemaal.
Het perceel van 801 m² beschikt ook over diverse bijgebouwen, ideaal als extra opslag, hobbyruimte of voor het stallen van materiaal of dieren. Kortom, deze woning combineert de rust en charme van het platteland met een zee aan potentieel. Hier kun je helemaal tot rust komen en tegelijkertijd de woning omtoveren tot een plek die volledig aansluit bij jouw wensen.

Contacter