Maison à vendre

400000€

5 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 20155273
Immoweb code : 20155273

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
176 mètres carrés habitables
614 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruime op te frissen woning met garage op een perceel van meer dan 6 are in een rustige woonbuurt te Huizingen, op wandelafstand van het openbaar vervoer (station Huizingen en Buizingen), winkels, eet- en drinkgelegenheden, scholen en sport- en culturele aangelegenheden en de belangrijkste invalswegen

De indeling is als volgt: inkomhal, ruime en lichtrijke woonkamer met een eetkamer welke toegang biedt tot de aangename tweede leefruimte met uitzicht op de tuin. Vanuit de leefruimte gaat u door naar de ingerichte keuken met toegang tot de tuin. Verder is er op het gelijkvloers een eerste badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

De eerste verdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers, een badkamer met ligbad, lavabo en toilet, een multifunctionele ruimte welke kan dienen als slaapkamer, bureau, badkamer,…)

De woning heeft een ruime zolder die de mogelijkheid biedt tot het inrichten van extra kamers. De woning beschikt eveneens over een ruime kelder en garage welke in tal van extra opbergruimte voorziet.

Tot slot kan u genieten van alle rust en privacy in de grote, verzorgde tuin. Via een poortje langs de zijkant van de woning kan u eveneens het terras en de tuin betreden
Op wandelafstand van de woning bevindt zich eveneens het aangename park en sportcomplex “De Beemd” waar u heerlijk kunt wandelen.

Voor meer informatie of een bezoek bel 02 356 00 00.

De gegeven informatie en opgegeven oppervlaktes zijn louter indicatief en houden geen enkele juridische verbintenis in.

Contacter