Maison à vendre

539000€

4 chambres 206 mètres carrés

Immoweb code : 20205017
Immoweb code : 20205017

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
206 mètres carrés habitables
585 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Karaktervolle woning (206m²) voorzien van 4 slaapkamers, ruime tuin en garage op een perceel van 585m² op toplocatie te Hove!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Hove centrum nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, horecazaken, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, veranda, nachthal, masterbedroom, 3 gastenkamers, badkamer, zolder, kelder, tuin en garage.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet, deze komt uit op de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van haard. Voorts is er een ruime keuken die tal van mogelijkheden biedt, met aansluitend de veranda. Via de nachthal komt u terecht in het slaapgedeelte van de woning met een ruime masterbedroom en 2 gastenkamers. Er is een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche-in-bad en toilet. Op de zolderverdieping treffen we nog een gastenkamer aan en een bureauruimte/berging. De woning is tot slot voorzien van een kelderberging, een ruime en aangelegde tuin met tuinhuis en een garage.

Kortom: Ruime woning (206m²) biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Hove!

Bijzonderheden:
- karaktervolle woning
- dubbele beglazing
- garage
- prachtig aangelegde tuin
- Cv-installatie condensatie (2020)
- opbrengsteigendom
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 353kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.hey

Contacter