Maison à vendre

985000€

3 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 11492177
Immoweb code : 11492177

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
215 mètres carrés habitables
718 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/07/2025

Description

Ruime woning met fantastische tuin op A-locatie

Droomt u van een ruime energiezuinige woning in een rustige doodlopende straat nabij het centrum van Hove? Winkels, scholen, openbaar vervoer op wandelafstand.  En dit met een heerlijke grote tuin met rechtstreeks zicht op het domein Frijthout? Dan is dit uw kans!

U komt binnen via de ruime inkomhal met apart gastentoilet. De hal geeft via een dubbele glazen deur rechtstreeks uit op de lichtrijke leefruimte (45m2) met gezellige open haard. Om de hoek ligt de keuken, voorzien van alle comfort en een bijhorende ontbijthoek. Verder zijn er op het gelijkvloers ook een berging en ruime garage (40m2).

De perfect onderhouden tuin is de absolute eyecatcher van deze woning. Het is er heerlijk vertoeven in deze oase van rust met open zicht op het achterliggende natuurdomein "Frijthout". 100% genieten dus!

Op de eerste verdieping ligt de master bedroom, met zicht op de tuin. Aanpalend kan u een dressing met ingemaakte kasten vinden alsook een ruime badkamer. Ook is er een apart toilet.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee volwaardige slaapkamers, een tweede badkamer en kleine zolderruimte.

Troeven: A-locatie, fantastische tuin, gunstig EPC, 14 zonnepanelen, ruime kamers, instapklaar, rustige locatie in doodlopende straat, alarm, oprit voor 4 wagens, ...

Op aanvraag bezorgen wij u de virtuele tour van de woning waarna deze ter plaatse kan bezocht worden.

Bijkomende vragen? Bel Dries op 0470/10.72.17
 

Obligation de rénovation: no

Contacter