Maison à vendre

250000€

Immoweb code : 20064908
Immoweb code : 20064908

Aperçu

1820 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze charmante, te renoveren vrijstaande eengezinswoning is gelegen in een residentiële wijk op een boogscheut van het hart van Hoogstraten. Het centrum van Hoogstraten is één lange winkelstraat.
De woning heeft een woonkamer, eetplaats, keuken, bureaukamer, badkamer, 4 slaapkamers op de 1ste verdieping + 2 slaapkamers op de zolderverdieping, verder is er nog een kelder. Het pand beschikt over een tuin en een oprit naar een vrijstaande garage/tuinberging.
Het perceel is volgens het kadaster 1.820 m² groot. De bruto vloeroppervlakte bedraagt 305 m².
Het basis kadastraal inkomen bedraagt 404 EUR.
Bereikbaarheid: De woning is op wandelafstand gelegen van de Vrijheid. Dit is een gewestweg (N14) die Mechelen met Meerle verbindt. Verder is de woning ook niet ver gelegen van de Gelmelstraat. Dit is ook een gewestweg (N124) die Hoogstraten met Turnhout verbindt en daar is de bushalte die leidt naar Turnhout. Op ongeveer 7 km is er een oprit naar de E19 (oprit Loenhout). Inzake openbaar vervoer heb je de Vrijheid (N14) met busverbindingen richting Meerle (Nederlandse grens), Malle, Antwerpen en het treinstation in Brecht (Noorderkempen) en anderzijds de Gelmelstraat (N124) met een busverbinding naar regio Turnhout.
Bieden tot en met 30 september 2024.
Al de beschikbare attesten vindt u op www.finimmoweb.be.

Contacter