Maison à vendre

399000€

2 chambres 112 mètres carrés

Immoweb code : 20136519
Immoweb code : 20136519

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
112 mètres carrés habitables
290 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Opzoek naar een onderhoudsvriendelijke woning of een idyllisch tweede verblijf? Dan ben je met deze woning aan het juiste adres! De tuin hoeft geen onderhoud en ziet uit op het wijdse landschap en het hoogste punt van Hooglede.

Op het gelijkvloers heb je een inkom met gastentoilet, een gezellige leefruimte met een 180° zicht op de Hoogleedse velden. De mooie parketvloer en rustiek plafond onderstrepen het natuurgevoel. De keuken is ingericht met Miele-apparatuur en handgemaakte inbouwkasten door een schrijnwerker. De architect heeft alles uitgewerkt met materiaal van de bovenste plank. Aanpalend aan de keuken is er een berging en wasplaats. Een bureauruimte is netjes geïntegreerd in de living. Een houten trap leidt je naar het bovenverdiep. Daar kom je in de nachthal met aanpalend een ruime dressing en vervolgens twee slaapkamers die uitkijken op het dakterras. Hier kan je genieten van de opkomende zon. De badkamer met grote inloopdouche heeft tevens een ruim ingemaakt badkamermeubel. Een kleine berging op het bovenverdiep zit netjes weggewerkt.

De foto's geven een indicatie, maar een bezoek ter plaatse geeft meer zicht op de gebruikte materialen en de smaakvol gekozen inrichting die al zoveel mensen heeft kunnen bekoren.

De vermelde prijs is een startprijs, elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Contacter