Maison à vendre

235000€

4 chambres 258 mètres carrés

Immoweb code : 20184911
Immoweb code : 20184911

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
258 mètres carrés habitables
934 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*** Bekijkt u dit aanbod via een andere website dan de onze? Klik dan door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/hoeselt/8355216 voor de volledige adverentie met alle foto's en andere nuttige info.***


Deze te renoveren rijwoning met een bruikbare vloeroppervlakte van 260 m² is gelegen langs de Heibrikstraat ter hoogte van nummer 33, op een zuidgericht perceel van 9a34ca. Ondanks de gesloten configuratie van de woning, is de tuin toegankelijk met de wagen of andere voertuigen via de doorrit/garage die gebouwd is over de volledige diepte van het gebouw.

De woning is gelegen op een kilometer - of slechts enkele minuutjes fietsen - van het centrum van deze mooie gemoedelijke gemeente. Alles wat men dagelijks nodig heeft vindt men hier vlakbij, zoals enkele supermarkten, scholen, gezellige eetzaakjes, de apotheker, bakkers.. Omliggende steden zijn vlot bereikbaar, met de oprit E313 slechts op anderhalve kilometer.

De structuur van het gebouw is zeer degelijk te noemen, zodat men hier een geschikte basis kan vinden voor verdere renovatie.

INDELING/OMSCHRIJVING:

- Gelijkvloers:
ruime inkomhal met mooie trap, gastentoilet, woonkamer met zicht op de binnenkoer, aparte keuken, ook met zicht op/toegang tot deze overdekte binnenkoer, die tot op heden is ingericht en dienst heeft gedaan als werkplaats met stallingen en ruimte voor CV. Ruime garage, met doorrit naar de koer en tuin.
- Eerste verdieping, opgericht op betonnen welfsels:
ruime nachthal leidend naar de drie

Contacter