Maison à vendre

* 332000€

3 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 20065801
Immoweb code : 20065801
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
162 mètres carrés habitables
250 mètres carrés de terrain

Description

Prachtige, landelijke woning (HOB) Hoeselt

Deze prachtige nieuwbouwwoning, gelegen in de gezellige woonbuurt Middelste Kommen, combineert landelijke charme met moderne functionaliteit.

De woning straalt een warme en uitnodigende sfeer uit. De gevel is afgewerkt met natuurlijke materialen, terwijl de riante tuin een oase van rust creëert. Binnen geniet je van een zee van licht en een fijn ruimtegevoel.
Met drie ruime slaapkamers is er plaats voor iedereen. De aparte zolder is multifunctioneel en kan ingericht worden als extra slaapkamer, hobbyruimte of kantoor.

De woning is volledig energieneutraal (E-peil 0) en uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals een warmtepomp en zonnepanelen. Zo bespaar je op je energiefactuur en leef je comfortabel en bewust.

We zorgen dat de woning instapklaar wordt opgeleverd, daarbij heb je nog steeds de kans om je eigen stempel te drukken. Kies de afwerking die perfect bij jouw smaak past en maak van deze woning jouw droomhuis.

Middelste Kommen is de perfecte woonbuurt voor gezinnen. Niet alleen omdat de buurt zelf kindvriendelijk is, maar ook de omgeving is optimaal: van kleuterschool tot secundair onderwijs: je fietst of wandelt er vanuit jouw thuis vlot naartoe. 

Laat je gegevens achter in het contactformulier en schrijf je in voor een exclusieve afspraak in onze kijkwoning.
Een afspraak maken kan ook via onze website kolmont.com/middelstekommenof per telefoon T. 011 211 211. 

Onze bouwadviseurs nemen spoedig contact met je op. 

Kolmon...
Obligation de rénovation: inconnu

Ce bien fait partie du projet

Contacter