Maison à vendre

310000€

3 chambres 169 mètres carrés

Immoweb code : 20146618
Immoweb code : 20146618

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
169 mètres carrés habitables
1007 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime en zeer goed onderhouden split-level woning is gelegen in Viversel (Heusden-Zolder) en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabele woonomgeving. Met een ruime groene tuin, garage en 3 slaapkamers is dit de perfecte plek om je thuis te voelen.

De woning, gebouwd in 1963, heeft een perceeloppervlakte van 10a7ca en een bewoonbare oppervlakte van 169 m². De grote raampartijen in de verschillende ruimtes van het huis, zorgen voor een natuurlijke lichtinval.

De woning beschikt in totaal over 3 niveaus. Op het eerste niveau vinden we een bergruimte/wasplaats, kelder, badkamer en hobbykamer terug. Via de trappen kom je uit in de keuken met aansluitend eetkamer, leefruimte en een extra kamer waar je kan genieten van het zonnetje. Op het bovenste verdiep bevinden zich de 3 slaapkamers.

De oriëntatie van de tuin is zuidoosten, wat betekent dat je de hele dag door kunt genieten van de zon. De garage biedt voldoende ruimte voor het parkeren van een auto en het opbergen van fietsen en tuingereedschap.

Verder beschikt de woning over energielabel E, dewelke wil zeggen dat er nog veel ruimte is voor
verbetering op het gebied van energiezuinigheid. Aan dit EPC label is dan ook een renovatieverplichting gekoppeld.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Op zoek naar een woning, met een gunstige ligging en ruime indeling? Dan is deze woning een geweldige kans om om te toveren tot jouw droomwoning in Heusden-Zolder.

Plan vandaag nog je bezoek in via info@domovastgoed

Contacter