Maison à vendre

281000€

3 chambres

Immoweb code : 20020338
Immoweb code : 20020338

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Het betreft een knusse woning, geheel opgefrist en gerenoveerd, nabij het handelscentrum van Heusden-Cité.
In de directe omgeving van het pand bevinden er zich diverse handelszaken, scholen, mogelijkheden m.b.t. openbaar vervoer en dergelijke meer. Kortom, een top ligging!

Bij het betreden van de woning bevinden we ons in de inkomhal dewelke toegang biedt tot de leefruimte.
De leefruimte is opgedeeld in een zit- en eetplaats en beschikt over zeer veel lichtinval dankzij het grote raam aan de voorzijde.
Aansluitend de leefruimte bevindt zich de TV-hoek en keuken. De keuken is zeer modern ingericht en beschikt over een elektrisch fornuis van het merk Samsung met dampkap een anderhalve gootsteen, een ingebouwde oven, een afwasmachine en een koelkast.
Hierop volgend bevindt zich de eerste badkamer en de veranda. De badkamer is uitgerust met een enkele lavabo, een douche, een toilet en een badkamermeubel.
De veranda is modern ingericht en beschikt over de nodige aansluitingen voor een wasmachine, een TV,.. en biedt toegang tot de tuin en garage met bijhorende berging.

Via de inkomhal bereiken we de eerste verdieping van het pand. Hier bevinden zich nog 3 slaapkamers en een badkamer.
De slaapkamers zijn circa 10m² - 16m² groot, de badkamer beschikt over een ligbad met regensproeier, een toilet en een badkamermeubel met enkele lavabo.

De kelder is te betreden via de leefruimte waar tevens

Contacter