Maison à vendre

349000€

3 chambres 191 mètres carrés

Immoweb code : 11439621
Immoweb code : 11439621

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
191 mètres carrés habitables
2868 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze charmante, landelijke woning werd oorspronkelijk gebouwd tussen 1900 en 1918 en situeert zich langs de Schipstraat te Sint-Lievens-Esse (Herzele). Het huis bevindt zich op een perceel grond van bijna 29 are, geniet een prachtig zicht op groen, is omgeven door weilanden, ... De pittoreske dorpskern van Sint-Lievens-Esse bevindt zich vlakbij, u vindt er een dorpswinkel, bankkantoor, schooltje, postpunt, frituur, ... op wandelafstand.
Indeling: het gelijkvloers beschikt over een inkomhal, afzonderlijke woonkamer, eetplaats (momenteel ingericht als speelkamer voor de kinderen), ruime keuken, badkamer met ligbad, douchecabine, dubbele lavabo en toilet.
Op de eerste verdieping vindt u de hoofdslaapkamer welke toegang biedt tot de 2 andere kamers (1 ingericht als dressing, 1 ingericht als kinderkamer). Tevens bevindt zich in de hoofdslaapkamer een vaste trap naar de geïsoleerde zolder (niet ingericht). Er is een ruime kelder welke dienst doet als berging, wasplaats, chauffageruimte, ...
Buiten vindt men de reusachtige tuin met gezellig terrasje, bloemenweide, prachtig uitzicht, ... De tuin is volledig omheind, er is vooraan een grote oprit met voldoende plek voor verschillende wagens, tevens carport aanwezig.
De woning is op te frissen / te renoveren om te voldoen aan alle wooncomfort anno 2024 doch is dit een prachtig project gezien de charme van het huis, de enorme oppervlakte van de tuin, het prachtige vergezicht, ...
Het huis, de tuin en de omliggende velden zijn volg

Contacter