Maison à vendre

245000€ Ancien prix 259 000 €

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 20195778
Immoweb code : 20195778

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
264 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op te frissen HOB met 3slpk. te Herentals

Ligging: Gelegen op een toplocatie! Ideaal voor wie graag op wandelafstand van zowel het centrum als een groene omgeving woont. Deze woning is kortbij het Kanaal gelegen, alsook winkels, scholen en andere faciliteiten zijn op een boogscheut verwijderd. Dankzij de nabijheid van de Ring zit u onmiddellijk aan invalswegen en de E313.

Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal met mogelijkheid tot vestiaire. Hierna hebt u de woonkamer voorzien van een sierkachel en zicht op veranda en tuin. Verder de keuken met voldoende daglicht, voorzien van een gasfornuis, dampkap en enkele spoelbak. Hierna komt u in de achterinkom waar u verder doorwandelt naar de ruime wasberging met apart toilet. De eerste verdieping biedt u drie volwaardige slaapkamers (14,84 m², 14,71 m² en 7,27m²). Op deze verdieping bevindt zich de badkamer voorzien van een ligbad met douchemogelijkheid en enkele wastafel. Vanuit de nachthal bereikt u de tweede verdieping via de vaste trap en komt u op de zolder die kan ingericht worden naar eigen wens. De woning is voorzien van een kelder (10,37m²) . Tot slot een gezellige oost-georiënteerde tuin, waar het heerlijk vertoeven is.

Extra:
- EPC: 983 kWh/m² jaar
- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Contacter