Maison à vendre

299000€

3 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 20137625
Immoweb code : 20137625

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
360 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Karaktervolle woning (134m²) met tuin en aangelegd terras, biedt tal van mogelijkheden op centrale ligging te Hemiksem!

Ligging: Gelegen op centrale ligging te Hemiksem, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, bureauruimte, leefruimte, keuken, eetkamer, badkamer, nachthal, masterbedroom, 2 gastenkamers, zolder, kelder en tuin!

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot een bureauruimte/vestiaire/gastenkamer en de gezellige leefruimte voorzien van sierhaard. Voorts vindt u de gedeeltelijk vernieuwde en deels-geïnstalleerde keuken met aansluitend de eetkamer. Tot slot treft u de gelijkvloerse badkamer aan, deze is deels vernieuwd en voorzien van douche, bad, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Via de nachthal komt u terecht in het slaapgedeelte van de woning, met een ruime masterbedroom en twee gastenkamers. De woning is voorzien van een ruime tuin met aangelegd en overdekt, terras, siervijver, zwembad en tuinhuis. Deze woning is deels gerenoveerd maar dient verder afgewerkt te worden.

Bijzonderheden:
- gunstige ligging
- cv op gas "Junkers" (2018)
- tuin met terras, vijver, zwembad en tuinhuis

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 476 Kwh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING

Contacter