Maison à vendre

325000€

3 chambres 219 mètres carrés

Immoweb code : 20002238
Immoweb code : 20002238

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
219 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Vrijstaande Ruime Woning met 3 slaapkamers.

Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning met een unieke uitstraling. Deze vrijstaande woning biedt talloze mogelijkheden om omgevormd te worden tot een eigentijdse en comfortabele gezinswoning.
De woning heeft een karakteristieke bouwstijl en biedt een solide basis voor verdere renovaties. Een groot pluspunt is dat het platte dak en de dakpannen recentelijk zijn vernieuwd, en het dakgebinte verkeer in uitmuntende staat.

Bij binnenkomst via de inkomhal valt direct de ruime en lichte indeling op. De hal leidt naar een trap naar de eerste verdieping en grenst aan een ruime woonkamer met een elegante parketvloer. De keuken, uitgerust met losse apparatuur, sluit perfect aan bij de constructie van de woning en biedt toegang tot zowel de inkomhal als de ruime kelder. In de kelder bevindt zich de verwarmingsinstallatie.

Verder op de begane grond vindt u een ruime eetplaats, een achterinkom met een apart toilet en een badkamer

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers, waarvan twee zeer ruim zijn. Daarnaast is er een royale overloop/nachthal en een praktische berging/kast.

De zolderverdieping, bereikbaar via een zoldertrap, biedt een grote open ruimte met de mogelijkheid om extra kamers bij te creëren.

Buiten vindt u een overdekt terras. De oprit biedt voldoende parkeerruimte voor meerdere voertuigen.

De woning heeft een fantastisc

Contacter