Maison à vendre

450000€

4 chambres 187 mètres carrés

Immoweb code : 20172219
Immoweb code : 20172219

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
187 mètres carrés habitables
8787 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze statige woning in Stevoort nabij Hasselt is een ruime open bebouwing met een bouwjaar van 1937. Doorheen de jaren is deze woning dan ook goed onderhouden. De woning is centraal gelegen op een perceel van maar liefst 87a87ca met een noord georiënteerde tuin en heeft een bewoonbare oppervlakte van 187m²

Mits het verkrijgen van de nodige vergunningen heeft dit perceel dan ook tal van mogelijkheden naar zowel renovatie als nieuwbouw. Meer info contacteer hiervoor rechtstreeks Steven Coenen via [email protected]

De woning heef momenteel huidige indeling: ruime inkomhal met toegang tot bureelruimte en de woonkamer met aangrenzend de eetkamer. Gelijkvloers is er nog een keukenruimte en badkamer voorzien.
Via de inkomhal heeft u ook rechtstreekse toegang tot de kelder.
Op de 1ste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een vaste zoldertrap, dewelke nog extra mogelijkheden geeft.

bent u opzoek naar een unieke kans om rustig te wonen met een knap groen uitzicht en toch dichtbij alle faciliteiten, aarzel dan niet en kom deze woning vrijblijvend bezichtigen.

Bron bewoonbare oppervlakte: EPC verslag

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap.

Heeft u interesse? contacteer ons op het nummer 011/96.49.96 of [email protected]

Contacter