Maison à vendre

215000€

3 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11467547
Immoweb code : 11467547

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables
413 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in de Edewallestraat 4, een ruime woning gelegen in het centrum van Handzame! In de nabije omgeving zijn er winkels, scholen, restaurants, dokters en zoveel meer!

U wordt verwelkomd in de voorplaats die perfect kan dienen als vestiaire of commerciële handelsruimte! De leefruimte geniet van veel lichtinval en is uitgerust met een gezellige houtkachel. Daarnaast is er een ruime en lichtrijke keuken voorzien van de nodige toestellen en aansluitend is er een handige wasplaats met extra voorziening voor bergplaats en een apart toilet. Op het verdiep zijn er drie volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van een ligbad en lavabo. De zolder kunt u betreden via de vaste trap en biedt mogelijkheid tot twee extra slaapkamers of een mooie hobbyruimte.

De buitenomgeving omvat een gezellig terras met aansluitend een groene tuin. Er is een doorgang/carport vanaf de straatzijde om uw auto steeds veilig en droog te stationeren.

Warm geworden van deze ruime woning? Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse of meer informatie!

De vermelde prijs is een startprijs, elk bod hoger dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Contacter