Maison à vendre

299000€

4 chambres 139 mètres carrés

Immoweb code : 20266626
Immoweb code : 20266626

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
139 mètres carrés habitables
161 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze instapklare gezinswoning met authentieke elementen is gelegen in het hartje van Hamme, op korte afstand alle voorzieningen en uitvalswegen. We bevinden ons in een éénrichtingstraat, wat zorgt voor een perfecte balans tussen bereikbaarheid en comfort.

We betreden de woning via de inkomhal met een gastentoilet en een polyvalente ruimte, handig voor een vestiaire of een fietsenberging. Vervolgens komen we binnen in de woonkamer, met authentieke elementen en veel licht. Aansluitend op de woonkamer hebben we toegang tot de halfopen keuken, uitgerust met moderne toestellen en een keukeneiland. Via de keuken betreden we de gezellige tuin, met een bijgebouw die voorzien is van een charmante open haard.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een grote badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Via de vaste trap hebben we toegang tot de ruime zolder die kan dienen tot vierde slaapkamer.

Met zijn veelzijdige ruimtes en aantrekkelijke locatie is dit de ideale kans om rust te combineren met toegankelijkheid. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met ons via het nummer: 052 46 38 03 of via mail: [email protected]

Contacter