Maison à vendre

* 609000€

4 chambres

Immoweb code : 20176167
Immoweb code : 20176167
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
700 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
U heeft een budget (kosten in) ter beschikking van 720.000€? Normaal gezien kan u max 609.000€ besteden aan uw nieuwbouw. U moet er immers nog 21% BTW bijtellen. Bij deze villa kan u evenwel genieten van een uitzonderlijk BTW-tarief van 6%.
Plots is een ruime villa van 665.000€ (waaraan ze wordt verkocht) dan toch bereikbaar binnen hetzelfde budget.
Kosten in (BTW en beschrijf) betaalt u voor deze villa nu 717.500€.

Deze A+ villa is gebouwd op een perceel van 700m2 aan sportaccommodaties en dicht bij het station van Wespelaar, een uitstekende bereikbaarheid dus.

Dankzij zijn doordachte indeling beschikt deze A+ villa over een luchtig geheel, met ruimtes die naadloos in elkaar over gaan.

Achteraan krijg je doorheen heel het leefgedeelte toegang tot het terras en tuin.

Op het gelijkvloers is er naast de woonkamer een bureel. De open keuken geeft een fantastisch zicht over de leefomgeving.

Op de verdieping zijn er 4 ruime slpk waarvan de master bedroom beschikt over een dressingruimte. Er zijn 2 bdks, waarvan de grootste voorzien is van douche en bad.

Ze is dus perfect geschikt voor grotere gezinnen of mensen die van ruimte houden. De kwaliteit waarmee deze villa gebouwd is, is uitstekend: geïnstalleerde keuken, alu ramen, parket, … .
Ze beschikt tevens over de nieuwste technieken: warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatie D+..

De super zuinige bouwstijl zorgt voor een zeer laag energieverbruik (A+)de villa wekt dus meer energie op dan ze verbruikt.

Ce bien fait partie du projet LANCEERMOMENT zaterdag 28/09 tussen 10u-12u

Contacter