Maison à vendre

585000€

4 chambres 223 mètres carrés

Immoweb code : 20137896
Immoweb code : 20137896

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
223 mètres carrés habitables
986 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Laagbouwwoning met afgewerkte zolder te Grobbendonk

Ontdek deze prachtige laagbouwwoning, centraal gelegen in een rustige woonwijk van Grobbendonk. De woning bevindt zich nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en invalswegen.

Bij aankomst wordt u verwelkomd door de groene voortuin met oprit die leidt naar de voordeur. Deze geeft toegang tot de centrale inkomhal, die het hart van de woning vormt. Vanuit de inkomhal bereikt u alle belangrijke ruimtes, inclusief een gastentoilet.
Aan de rechterzijde bevindt zich de lichtrijke leefruimte met als eyecatcher een speksteenkachel. Aansluitend komt u in de ruime, neutrale keuken met uitzicht op de achtertuin. Hiernaast bevindt zich een wasplaats en bergruimte.
Verderop in de hal zijn er 2 slaapkamers en een badkamer terug te vinden. Deze is voorzien van inloopdouche, bad, dubbel lavabomeubel en toilet.
De zolderverdieping is volledig afgewerkt en biedt de mogelijkheid voor 3 extra slaapkamers of polyvalente ruimtes, naar eigen wens in te richten.

Een extra troef is de mooi aangelegde zuid gerichte tuin. Achteraan de tuin bevinden zich 2 carports en een ruim tuinhuis.

Kom zeker een kijkje nemen en vraag vandaag nog een bezoek aan!

m² cfr. EPC
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter