Maison à vendre

895000€

6 chambres 351 mètres carrés

Immoweb code : 20121724
Immoweb code : 20121724

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
351 mètres carrés habitables
948 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Maison spacieuse de 6 chambres à Grobbendonk

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerde woning met polyvalente ruimte biedt alle luxe en is rustig gelegen, nabij winkels en invalswegen. De woning ligt in een gegeerde wijk in Grobbendonk en heeft een perceelopp. van ca. 950 m². Rechts en boven bevind zich het woongedeelte. Het linker gedeelde werd volledig ingericht als kantoor/wellness/kangoeroewoning.
Via de inkomhal met apart toilet betreden we de leefruimte op Brabo parket. De leefruimte kent een naadloze aansluiting met de buitenruimtes. De leefruimte is voorzien van een zithoek met haard en een sfeervolle eetruimte. De keuken is volledig gemoderniseerd met een kookeiland en hoogwaardige inbouwapparatuur.
1e V: 5 à 6 slaapkamers op Jatoba parket, waaronder een Master Bedroom met walk-in dressing. Betegelde badkamer met een inloopdouche, ligbad en badkamermeubel met dubbele wastafel. Wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, inloopdouche.
Bovendien beschikt dit pand ook over een polyvalente ruimte met eigen badkamer, toilet en sauna voor diverse doeleinden, zoals privéwelness, vrij beroep, kangoeroewoning.
De grote tuin biedt veel mogelijkheden met twee garages incl. sectionaalpoorten.
Bijzonderheden:
- Polyvalente ruimte
- Energiezuinig
- Hoogwaardig gerenoveerd
- Ventilatiesysteem
- Sauna
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv,G-score: A, P-score: A. Geen afgebakend overstromingsgebied, geen oeverzone.
Dossierbeheerder: Jim De Ketelaere - [email protected]

Contacter