Maison à vendre

585000€

3 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 20191437
Immoweb code : 20191437

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
200 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze prachtige woning biedt de ideale combinatie van charme, ruimte en licht, en is volledig instapklaar. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal met een apart gasten toilet.
Voor wie vaak van thuis werkt is de zeer ruime bureau op de benedenverdieping een absolute troef, met veel natuurlijk licht en een mooi uitzicht op de zuidgerichte tuin. Deze ruimte kan eveneens gebruikt worden als hobbykamer, speelruimte, etc.
De volledig uitgeruste keuken is verbonden met de gezellige leefruimte, waar mooie en kwalitatieve materialen zijn gebruikt.
Op de bovenverdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers, waarvan één uitgerust is met een ruime dressing ruimte. De verdieping beschikt ook over twee badkamers, wat voor extra comfort zorgt. Daarnaast is er een praktische opbergzolder aanwezig.
De onderhoudsvriendelijke tuin beschikt over een sfeervolle tuinpaviljoen waar je volop van het buitenleven kunt genieten. Bovendien is er via een handige zij-ingang directe toegang tot de tuin.
Extra troeven van deze woning: een energiezuinige EPC-score "B", de aanwezigheid van zonnepanelen, conforme elektriciteit, een inpandige garage én meerdere staanplaatsen vooraan de woning.

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-Vastgoed via 052/503.503 of via [email protected]!
EPC: 109 kWh/m² jaar (E-peil B) - (UC: 20240917-000337507-RES-1)

Contacter