Maison à vendre

Faire offre à partir de 449000€

4 chambres 174 mètres carrés

Immoweb code : 20189004
Immoweb code : 20189004

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
174 mètres carrés habitables
4048 mètres carrés de terrain

Description

Landelijke woning met loods op een perceel van 4048 m² te...

Bij de verkoop van dit eigendom wordt gewerkt met een START VANAF PRIJS.
Elk prijsvoorstel hoger dan deze start vanaf prijs wordt voorgelegd aan de verkopers, die dit al dan niet kunnen aanvaarden.
Het bezoekmoment gaat door op zaterdag 5/10/2024 (enkel op afspraak).

Deze gerenoveerde woning met zuidgerichte tuin, grote weide en een grote loods is landelijk gelegen op een perceel van 4048 m² te Moere (Gistel).
Dit eigendom is vlot bereikbaar en diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, sportgelegenheid en scholen bevinden zich op wandel- en fietsafstand.

Wanneer u de woning binnenkomt treft u een ruime inkomhal met apart toilet, deze biedt toegang tot de lichtrijke leefruimte met gezellige houtkachel. Aansluitend bevindt zich de open, geïnstalleerde keuken met eetruimte en binnenkoer. Aanpalend is er een praktische berging met toegang tot de zolder.

Via de gang bereikt u diverse ruimtes, waaronder een berging, wasplaats, ingerichte badkamer (2 wastafels, inloopdouche en ligbad), vier slaapkamers en toegang tot de veranda met zicht op het zonneterras en de omheinde tuin. De volledig aangelegde tuin met drainage staat in verbinding met de grote weide met bomen (2627 m²) en een grote loods (651 m²).

Tot slot beschikt dit eigendom over een oprit (voor meerdere wagens), ruime carport met toegang tot de tuin, buitenberging, volière, centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsbeglazing, conforme elektriciteit, regenwaterput, waterverzachter,...
Obligation de rénovation: no

Contacter