Maison à vendre

389000€

5 chambres 206 mètres carrés

Immoweb code : 20175120
Immoweb code : 20175120

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
206 mètres carrés habitables
464 mètres carrés de terrain

Description

Moderne en energiezuinige open bebouwing in Snaaskerke – Do…

Moderne en energiezuinige open bebouwing in Snaaskerke – Dorpsstraat 36A

Ben je op zoek naar een ruime, energiezuinige woning in een rustige omgeving? Deze prachtige open bebouwing, gelegen in de Dorpsstraat 36A in Snaaskerke (Gistel), combineert comfort met een uitstekende ligging en voldoet aan de hedendaagse energienormen.

Gebouwd in 1992, heeft de woning een energiezuinig EPC-label B, mede dankzij 12 zonnepanelen en goede isolatie. Het perceel is gunstig georiënteerd, waardoor je optimaal van de zon kunt genieten, zowel binnen als buiten.
Indeling van de woning:

Gelijkvloers: Bij het binnenkomen vind je een ruime inkomhal met gastentoilet, een lichte en gezellige woonkamer, een praktische keuken, een berging, een wasruimte en een eerste slaapkamer. De badkamer en de garage maken het gelijkvloers compleet.

Verdieping 1: Hier bevinden zich nog vier ruime slaapkamers en een extra toilet. Ideaal voor grote gezinnen of als logeerkamers en kantoorruimte.

Verdieping 2: De zolder, voorzien van vloerisolatie, biedt extra opbergruimte of kan omgevormd worden tot een hobbyruimte.

Deze woning biedt niet alleen veel ruimte en comfort, maar is ook toekomstbestendig dankzij de energie-efficiënte voorzieningen. Een ideale gezinswoning in een rustige, landelijke omgeving, en toch dicht bij alle voorzieningen.
Aarzel niet om deze unieke kans te grijpen en plan snel een bezoek!

Troeven
*Energiezuinig: EPC-label B, dankzij 12 zonnepanelen en goede isolatie, wat zorgt voor lagere ener…

Contacter