Maison à vendre

199000€

2 chambres 177 mètres carrés

Immoweb code : 20062372
Immoweb code : 20062372

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
177 mètres carrés habitables
974 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. In het landelijke Gingelom houden we halt bij deze verder te renoveren woning gelegen op de Oude Katsei ter hoogte van nummer 47. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar wat maakt dat dit de ultieme gezinswoning bij uitstek kan worden.

Ben jij een handige Harry en op zoek naar een woning waar je nog volledig jouw eigen toets aan kunt geven, dan is deze woning zeker iets voor jou! Het pand werd opgetrokken eind 19de eeuw en enkele jaren geleden startte de eigenaar met een aantal aanpassingen. Zo werd er een nieuw dak geplaatst, werden er nieuwe leidingen voorzien, ... Voor het overige heeft u als nieuwe eigenaar volledig carte blanche.

De woning kent een bruto bewoonbare oppervlakte van 177 vierkante meter, verdeeld over de drie verschillende bouwlagen, de aanwezige kelder niet meegerekend.

De woning is bovendien gelegen op een mooi perceel van maar liefst 9A74CA!

Hebben wij uw interesse kunnen wekken voor deze woning met veel potentieel? Contacteer ons snel op het nummer 011/98.88.98 of [email protected]

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief. De Woonmakers kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de door zijn verstrekte gegevens.

Contacter