Maison à vendre

250000€

3 chambres 148 mètres carrés

Immoweb code : 11435026
Immoweb code : 11435026

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
148 mètres carrés habitables
130 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zoekt u een te renoveren woning nabij het Dampoortstation met maar liefst 3 slaapkamers, een zolder en stadstuin?  

Deze woning, met veel potentieel en de mogelijkheid tot renovatie, beschikt over ruime en diverse kamers die u naar eigen wens kunt inrichten. Daarnaast heeft het een gezellige stadstuin van 34 m². 

Een huis met hoge plafonds en tal van authentieke elementen, zoals lambrisering, vloeren en open haarden, die bewaard kunnen blijven.

Gelegen in een leuke straat vlak naast het Azaleapark, waar u kunt genieten van groen en toch dicht bij alle voorzieningen bent. Op wandelafstand van de Carrefour, Lidl en diverse andere winkels. Ook op wandelafstand van het Dampoortstationen in de buurt van winkels en alle soorten openbaar vervoer. In de nabijheid van invalswegen zoals de N70, R4 en E17. Bovendien op wandelafstand van sport- en recreatiegebied Rozenbroeken om te genieten en te sporten. Ook is er voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheid tot autodelen.

Kortom, een toplocatie. 

Indeling: 
-GLV: Bij binnenkomst betreedt u een inkomhal (7 m²), gevolgd door de ruime woonkamer (24 m²) met aansluitend de keuken (12 m²) en een apart toilet (1 m²). En de grote stadstuin (34 m²). 

-1ste V: Op deze verdieping bevinden zich een grote badkamer (15 m²) en een slaapkamer (17 m²). 

-2de V: Op de tweede verdieping treft u nog twee ruime slaapkamers (beide 16 m²). 

-3de V: Hier bevindt zich de zolder (39 m²

Contacter