Maison à vendre

215000€

1 chambre 68 mètres carrés

Immoweb code : 20010469
Immoweb code : 20010469

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
68 mètres carrés habitables
28 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gezellige stadswoning is gelegen net buiten het Gentse stadscentrum dichtbij het Groot Begijnhof van Sint-Amandsberg in een rustige woonwijk met onder andere een stadspark en school. De woning maakt deel uit van een in 1990 uniek gerestaureerd historisch beluik en woonerf daterend van einde 19de eeuw. De woning omvat o.a. woonkamer, keuken en badkamer op de gelijkvloers, living op de 1ste verdieping en slaapkamer op de 2de verdieping.

Het woonerf wordt goed onderhouden en er is een centrale dienstverlening voor afvalophaling en onderhoud van de privé straat en gemeenschappelijke delen.

In de onmiddellijke nabijheid is er een kwalitatieve bassischool aanwezig alsook vele winkelmogelijkheden ( bv. winkelcentrum Dendermondsesteenweg met o.z. doe-het-zelvers ) en uiteraard ook prima openbaar vervoer met o.a. Dampoortstation ( trein ) en Dampoortplein ( met met vele busverbindingen).

Met de fiets en zelfs te voet is het Gentse stadscentrum vlot bereikbaar. Bovendien plant de Stad Gent een mooie ontwikkeling voor de hele Dampoortsite met vermoedelijk een bijkomend buurtpark aan de Carrefour. Deze ontwikkelingen zullen de hele Dampoortwijk in een verdere opwaartse beweging duwen wat uitermate interessant is voor elke investering in de wijk.

Met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving en na een grondige opfrissing vormt deze woning als starterswoning een absolute aanrader net buiten de Gentse stadskern. Het plat dak wordt in de komende maanden gerenoveerd.

Contacter