Maison à vendre

339000€

3 chambres 240 mètres carrés

Immoweb code : 20015693
Immoweb code : 20015693

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
240 mètres carrés habitables
2455 mètres carrés de terrain

Description

Maison villageoise

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze charmante vrijstaande hoeve is gelegen op een royaal perceel van 2455m2. Met een bewoonbare oppervlakte van 240m2 biedt deze woning volop comfort en ruimte. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer, wat het ideaal maakt voor een gezin of voor iemand die graag extra ruimte heeft voor gasten of een thuiskantoor.

De bijgevoegde foto's tonen de klassieke uitstraling van het pand met een traditioneel rode dakpannen en een ruime stal die na renovatie dienst kan doen als leefruimte. De veranda biedt uitzicht op de weelderige tuin en is een perfecte ruimte om tot rust te komen. De entreehal met zijn karakteristieke tegelvloer en houten trap leidt u naar de verschillende vertrekken van het huis.

De slaapkamers zijn best groot. Op het ruime terrein is een ruw stuk grond wat potentie biedt voor liefhebbers van dieren of tuinliefhebbers om bijvoorbeeld een mooi aangelegde tuin te realiseren.

Deze woning komt mogelijk in aanmerking voor de omzendbrief 'hobbystallen voor weidedieren'. Meer op onze site.

Deze woning combineert privacy, ruimte en traditioneel comfort, waarbij de nieuwe eigenaar de vrijheid heeft om de woning naar eigen smaak te moderniseren en personaliseren. Bent u op zoek naar een ruimtevolle en mooi gelegen woning met veel mogelijkheden, dan is dit object in Geel zeker een bezichtiging waard. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken richting het realiseren van jouw pers

Contacter