Maison à vendre

485000€

6 chambres 349 mètres carrés

Immoweb code : 11454170
Immoweb code : 11454170

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
349 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruime gezinswoning met 6 slaapkamers ligt op fietsafstand van het centrum en biedt een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten via de zuiderring.

Bij binnenkomst via de inkomhal met gastentoilet kom je in de lichtrijke woonkamer, die is opgedeeld in een zithoek en een eethoek. In de zithoek is een gezellige pelletkachel geïnstalleerd. De aparte keuken is recent volledig vernieuwd en uitgerust met een koelkast, vaatwasser, magnetron, groot gasfornuis met twee ovens en voldoende opbergruimte. Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken/berging. Verder is er op de begane grond nog een ruime slaapkamer met badkamer, die is voorzien van een ligbad, douche, toilet en badkamermeubel.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en een grote polyvalente ruimte. De badkamer is uitgerust met een douche en wastafel in een badkamermeubel. De polyvalente ruimte is momenteel ingedeeld als een extra woonkamer met kitchenette, maar kan met enkele aanpassingen perfect omgebouwd worden tot grote slaapkamers. Een extra troef is de zeer grote zolder, die is opgedeeld in een slaapkamer met bijbehorende dressing en extra opbergruimte.

De zonovergoten tuin is volledig omheind en beschikt over een ruime garage van 40 m². Het overdekte terras biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de avond.

Bijzonderheden:
- zeer grote woning met diverse mogelijkheden
- ruim perceel van 872m²
- zonnig perceel
- er zijn 30 zonnepanelen aanwezig

Contacter