Maison à vendre

329000€

3 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 20190862
Immoweb code : 20190862

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
162 mètres carrés habitables
1000 mètres carrés de terrain

Description

Instapklare woning op mooi perceel

In het goedgelegen Mere vind je deze instapklare woning op een mooi perceel van 10 are. De huidige eigenaars hebben het huis de afgelopen jaren flink opgeknapt met onder andere een nieuwe keuken, conforme elektriciteit en een frisse, moderne look.

Op het gelijkvloers lopen de eet- en leefruimte moeiteloos in elkaar over met de keuken. Dankzij de grote ramen haal je buiten naar binnen en geniet je volop van het groen. Verder is er een gastentoilet en een proviandkelder – ideaal voor al je voorraad!

Op de eerste verdieping zijn er drie gezellige slaapkamers, een nachttoilet en een badkamer met douche én ligbad. De geïsoleerde stapelzolder dient perfect als extra opbergruimte. Je auto kan makkelijk in de garage geparkeerd worden.

De tuin is echt de kers op de taart! Zuidgericht en ruim, perfect voor wie groene vingers heeft, kinderen die lekker willen ravotten of gewoon om heerlijk van het zonnetje te genieten.

Ben jij op zoek naar een instapklare woning dicht bij scholen, winkels en vlotte verbindingen? Kom dan zeker eens langs! Contacteer Ruben via 0495 15 93 33 of [email protected]. We verwelkomen je graag voor een rondleiding!

Obligation de rénovation: no

Contacter