Maison à vendre

289000€

4 chambres 261 mètres carrés

Immoweb code : 20238396
Immoweb code : 20238396

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
261 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Vlakbij het centrum van Eernegem vinden we deze open bebouwing. Dé ideale gezinswoning met een bewoonbare oppervlakte van 261 m² op een ruim perceel van 822 m².
Indeling: GELIJKVLOERS - inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met gezellige houtkachel, vervolgens de ruime woonkeuken met aanpalende wasplaats/berging, naast de inkomhal bevindt zich een bureel (of extra slaapkamer).
Via de nachthal bereiken we de 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer (met inloopdouche, lavabo en toilet). Verder omvat de woning nog een inpandige garage. Van hieruit bereik je de zolderverdieping, met een vaste trap. De grote ZOLDERVERDIEPING omvat de hele bovenverdieping van de woning en biedt een zee aan extra ruimte.
De BUITENOMGEVING omvat: private oprit, tuin rondom op een kindvriendelijk afgesloten perceel, achteraan het perceel vinden we nog een grote extra garage/werkplaats en een tuinberging.
De perfecte woning, op te frissen, voor wie houdt van gelijkvloers wonen, veel buitenruimte én de mogelijkheid om de grote zolder om te vormen tot polyvalente hobbyruimte!
EPC D = geen renovatieverplichting.
Meer weten of een bezoekje? Bel of email ons en wij staan u graag te woord!

Contacter