Maison à vendre

239000€

3 chambres

Immoweb code : 20178727
Immoweb code : 20178727

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
163 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerde, energiezuinige, instapklare woning met zonnepanelen en tuintje.

STARTPRIJS: Elk bod boven deze startprijs wordt aan de eigenaars voorgelegd, die al dan niet kunnen ingaan op dit aanbod.

Achter dit authentieke geveltje schuilt werkelijk een vastgoed pareltje, met de inkomhal en plaats voor een vestiaire, een polyvalente ruimte waar er ev. een bureel- of hobbyruimte kan worden geïnstalleerd, de zeer ruime berging met aansluitend het gastentoilet.
Ruime eet- en leefkamer met aansluitend de open, volledig geïnstalleerde keuken die zeer lichtrijk is door het gebruik van een ruim bemeten schuifraam die toegang biedt naar het terras, en de eenvoudig te onderhouden, volledig omheinde tuintje.

Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige, zeer verzorgde slaapkamers waarvan 1 met airco, en een aparte ruime dressing (eventueel extra slaapkamer) en de smaakvol vernieuwde badkamer met ligbad, toilet en lavabomeubel plus eventuele aansluiting tot het plaatsen van een douche.
Zolderverdieping waar er de mogelijkheid is tot een extra slaapkamer. Een topper in energiezuinigheid wegens het gebruik van zonnepanelen met thuisbatterij (!) met als uitkomst een zeer gunstige EPC. Conforme electriciteitskeuring!
Deze woning is zeer gunstig gelegen, dichtbij het centrum en winkels, scholen en het openbaar vervoer, met mogelijkheid tot huren van garagebox op 50 m.

Deze woning is ideaal als starters

Contacter