Maison à vendre

499000€

4 chambres 239 mètres carrés

Immoweb code : 20167915
Immoweb code : 20167915

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
239 mètres carrés habitables
751 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige open bebouwing nabij het centrum met 4 slaapkamers en dubbele garage.

STARTPRIJS: Elk aanbod boven deze startprijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel.

Deze woning bevindt zich op een zeer centrale ligging, nabij winkels, scholen en openbaar vervoer.
Onmiddellijk valt de imposante inkomhal op met apart gastentoilet, prachtige natuursteen trap en vloeren, en komen zo in de leefruimte terecht met een gashaardcassette, die op een efficiënte manier de sfeer en gezelligheid van een open haard in huis weet te brengen. Aansluitend is er de eetkamer die ook een aparte bureelruimte biedt met ook nog toegang tot de terrassen (automatische zonneluifel) en zicht op het mooie groen.

Het woongedeelte is afgescheiden door een glazen deur, waar men de volledig ingerichte, zeer lichtrijke leefkeuken kan opmerken, (vele raampartijen ), terug met zicht op de tuin, met de mogelijkheid om te genieten in alle rust, en met de nodige privacy. Extra handig is de goed gelegen wasruimte met tal van maatwerk kasten, buitendeur en aparte douche kamer.
Dubbele garage met automatische poort, perfect voor het stallen van 2 auto's, extra opslagruimte met zelfs een koele berging.

Op de 1ste verdieping zijn er maar liefst 4 volwaardige slaapkamers, een royale badkamer met hoekbad en groot lavabomeubel, apart toilet en technische berging.
Grote bergzolder.
Deze w

Contacter