Maison à vendre

2 chambres 160 mètres carrés

Immoweb code : 11380474
Immoweb code : 11380474

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
160 mètres carrés habitables
1500 mètres carrés de terrain

Description

Te renoveren open bebouwing op een gunstige locatie in Duffe

Désolé il n'y a pas de traduction française. Wij bieden jou een unieke kans om jouw thuis te creëren op een gunstige locatie in Duffel. Dit ruime, rechthoekige perceel met een oppervlakte van 1500 m² biedt niet alleen een bestaande woning die wacht op renovatie, maar biedt ook de mogelijkheid om te profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6% voor sloop- en heropbouw.

Gelegen in een serene straat, grenzend aan een agrarisch land, biedt dit perceel de perfecte balans tussen rust en bereikbaarheid. Winkels, scholen, het bruisende centrum van Duffel en het historische Lier zijn slechts een steenworp verwijderd, op die manier geniet je van het beste van twee werelden.

De bestaande woning biedt een basis voor renovatie, waarbij karakter behouden kan worden en er ruimte is voor aanpassingen naar jouw smaak d.m.v. uitbreidingsmogelijkheden.
Tegelijkertijd openen de verkavelingsvoorschriften de mogelijkheid voor sloop en herbouw, waardoor je de vrijheid hebt om een geheel nieuwe woning te creëren die perfect aansluit bij jouw visie en behoeften. Of je nu kiest voor het renoveren van de bestaande structuur met behoud van zijn kenmerken, of voor het realiseren van een volledig nieuwe woning die voldoet aan al jouw wensen en levensstijl, hier liggen de mogelijkheden voor jou om te verkennen en te realiseren.

Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 0

Contacter