Maison à vendre

303384€

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 20255253
Immoweb code : 20255253

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
337 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare nieuwbouwwoning

Ligging: Alle voorzieningen zijn binnen handbereik, en de verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend. Het Eisden treinstation ligt op 9 km, de Maasmechelen Shopping Village op 9 km en Maastricht op 25 km afstand.

Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer

Omschrijving: Op een perceel van 3,37 are bevindt zich de Skilpod #140 met een woonoppervlakte van 140 m². De tuin is gericht op het noorden. Grote ramen en zwarte steenstrips zorgen voor een moderne uitstraling en veel lichtinval. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer met dubbele wastafel en douche, evenals een apart gastentoilet. De keuken is volledig uitgerust met AEG-apparatuur en naast de keuken is er een berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger.
De woningen hebben een E-peil van 10 (BEN) en zijn voorzien van driedubbel glas, 8 zonnepanelen (405 W) en een lucht-lucht warmtepomp die ook kan koelen. Extra zonnepanelen en/of een batterij kunnen worden toegevoegd om het E-peil verder te verlagen. De prijs is exclusief architectkosten. De woning is instapklaar; u hoeft alleen nog maar te verhuizen.

Investeringsopportuniteit: deze woning biedt naast een comfortabele woonruimte, ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid met een huurrendement van ongeveer 3,5%.

Troeven:
- Energiezuinig
- instap klaar
- zonnepanelen
- warmtepomp

Beni

Contacter